Bæredygtig ledelse workshop Alfa Laval

Ledelse med hjertet

Vi havde glæden af at udvikle og facilitere en workshop for små 40 ledere fra Alfa Laval, en eftermiddag på Innovationsfabrikken i Kolding, først i juni 2023. 

Her fandt vi frem til flere emner under temaet “Bæredygtig ledelse”, som blev arbejdet med i en “Open Space” session, med god tid til at kortlægge udfordringer og muligheder, samt finde på idéer der kan være med til at drive Alfa Lavals bæredygtige agenda på området. 

Det blev til nogle gode timer sammen, med tid til at fordybe sig i en ellers travl hverdag. Hvilket deltagerne også efterfølgende gav udtryk for.

Thanks for a great workshop! It was truly inspiring.

Ifølge Steen Hildebrandt handler bæredygtig ledelse om at lede med hjertet med fokus på både mennesket, organisationen og den omverden vi er en del af. Og vi oplevede masser af hjerte, lyst og engagement på dagen til at drive denne dagsorden. 

Det næste skridt er at tænke regenerativt også ledelsesmæssigt, da det ikke mere er nok “kun” at være bæredygtig, men at vi bliver nødt til at være med til at hele og udvikle planetens økosystemer for at kunne nå de nødvendige mål. Samtidig med det også er en god forretning.

Kontakt os hvis du vil vide mere, om hvorfor det er vigtigt at give mere end vi tager også i et ledelsesmæssigt perspektiv, og hvordan I selv vil kunne begynde at arbejde med det.

Vi tilbyder

Få hjælp på bæredygtighedsrejsen

Handlingsfællesskaber

Vi skaber partnerskaber for handling og faciliterer samarbejde, vidensdeling og sparring, på tværs af sektorer; systemer, siloer og værdikæder.

Oplæg og undervisning

Bliv klogere på de centrale elementer og håndtag i den bæredygtige omstilling. Både gennem oplæg, handlingsorienterede forløb, kurser og undervisning.

Workshops

Vi hjælper med at engagere hele organisationen omkring den bæredygtige omstilling gennem udvikling og facilitering af workshops og forløb der er med til at skabe medejerskab, engagement, viden, overblik og konkrete resultater.

Udvikling

Få hjælp til at udvikle og implementere konkrete bæredygtige strategier og løsninger der skaber både social, miljømæssig og økonomisk værdi.